NEW Drama Top Channel/Drama e familjes Saka në Fier, vite më parë një tjetër fëmijë iu mbyt në të njëjtin vend

Chào bạn đọc.Ngày hôm nay, mình xin chia sẽ về chủ đề Top Channel/Drama e familjes Saka në Fier, vite më parë një tjetër fëmijë iu mbyt në të njëjtin vend . Đa số nguồn đều được update thông tin từ những nguồn trang web nổi tiếng khác nên sẽ có vài phần khó hiểu. Video đã đạt được 3419 và 11 views. Zhdukja e 14-vjeçarit në lumin Seman po nxjerr në pah shumë ngjarje tragjike që kanë prekur familjen Saka në Fier.

Një banore e zonës ka treguar se para 12 vitesh një djalë tjetër që ishte vetëm në klasë të parë është mbytur në të njëjtën mënyrë.

“Dje humbi një djalë 14 vjeç, hidhej në klasën e nëntë së bashku me vajzën time. Është lajmëruar policia, por se kanë gjetur akoma. Ky është fëmija i dytë I familjes që është mbytur, para 12 vitesh u mbyt fëmija tjetër, klasën e parë”, tha banorja.

Gjithashtu drama e familjes nuk përfundon pasi përveç vështirësive të mëdha ekonomike dhe tragjedive të njëpasnjëshme, para një viti iu vdiq edhe i ati.

“Para një viti vdiq i ati. Një familje me shumë probleme. Është një traumë një dhimbje shumë e madhe për atë nënë. Edhe shtëpinë bashkia ia bëri sepse nuk kishin mundësi ekonomike, ishin nëntë fëmijë”, u shpreh ajo.

Djali kishte 12 orë i zhdukur përpara se të lajmërohej policia pasditen e djeshme, por pavarësisht kërkimeve të shumta akoma nuk është gjetur asgjë.

“Kishte 12 orë që kishte humbur dhe sapo është lajmëruar policia ka ardhur direkt. Asgjë nuk janë gjetur. I njëjti fat si është mbytur fëmija tjetër. Nuk di është një dhimbje shumë e madhe”, shtoi më tej banorja.

Departamenti i Informacionit, më i madhi, më kryesori në Top Channel, i cili shënoi fillimin e televizionit me edicionin e lajmeve në 20 dhjetor 2001. Përmes informacioneve të shpejta, të sakta dhe të thelluara, reportazheve dhe rubrikave të tjera informative, Top Channel është kthyer në burimin kryesor dhe me prestigjioz të informimit të të gjithëve në Shqipëri, në hapësirën mbarëshqiptare dhe kudo tjetër në botë ku shqiptarët jetojnë. Top Channel është i pranishëm me kamerat dhe gazetarët e tij në të gjitha ngjarjet më të rëndësishme të vendit dhe në botë, me edicionet e tij informative.

Për më shumë vizitoni:

Subscribe to “Top Channel” on YouTube Channel for NEWS and TV
Shows HERE:
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE:
Follow Top Channel on Instagram HERE:
Follow Top Channel on Twitter HERE:
#Fier#LumiSeman#TopChannelNews

Top Channel/Drama e familjes Saka në Fier, vite më parë një tjetër fëmijë iu mbyt në të njëjtin vend
#Top #ChannelDrama #familjes #Saka #në #Fier #vite #më #parë #një #tjetër #fëmijë #mbyt #në #të #njëjtin #vend


Xem thêm về Top Channel/Drama e familjes Saka në Fier, vite më parë një tjetër fëmijë iu mbyt në të njëjtin vend

Drama

Drama, lajme,top channel,top channel shqiperi,top channel youtube,topchannel albania,topchannelalbania,Drama e familjes Saka në Fier,vite më parë një tjetër fëmijë,iu mbyt në të njëjtin vend, #Top #ChannelDrama #familjes #Saka #në #Fier #vite #më #parë #një #tjetër #fëmijë #mbyt #në #të #njëjtin #vend

Top Channel/Drama e familjes Saka në Fier, vite më parë një tjetër fëmijë iu mbyt në të njëjtin vend


Đa phần nguồn đều được cập nhật ý tưởng từ những nguồn trang web lớn

Tác giả gốc: Top Channel Albania

Drama Drama [/ caption]

Nguồn video Top Channel/Drama e familjes Saka në Fier, vite më parë një tjetër fëmijë iu mbyt në të njëjtin vend

https://www.youtube.com/watch?v=2QxlkrtBsjw

Chi tiết thêm tại Top Channel/Drama e familjes Saka në Fier, vite më parë një tjetër fëmijë iu mbyt në të njëjtin vend

[tie_list type = “starlist”]
 • Tác giả: Top Channel Albania
 • Views: 3419
 • Rate: 5.00
 • Like: 11
 • Dislike:
 • Từ khoá: lajme,top channel,top channel shqiperi,top channel youtube,topchannel albania,topchannelalbania,Drama e familjes Saka në Fier,vite më parë një tjetër fëmijë,iu mbyt në të njëjtin vend
 • Từ khoá phụ: Drama
 • Mô tả: Zhdukja e 14-vjeçarit në lumin Seman po nxjerr në pah shumë ngjarje tragjike që kanë prekur familjen Saka në Fier.

  Një banore e zonës ka treguar se para 12 vitesh një djalë tjetër që ishte vetëm në klasë të parë është mbytur në të njëjtën mënyrë.

  “Dje humbi një djalë 14 vjeç, hidhej në klasën e nëntë së bashku me vajzën time. Është lajmëruar policia, por se kanë gjetur akoma. Ky është fëmija i dytë I familjes që është mbytur, para 12 vitesh u mbyt fëmija tjetër, klasën e parë”, tha banorja.

  Gjithashtu drama e familjes nuk përfundon pasi përveç vështirësive të mëdha ekonomike dhe tragjedive të njëpasnjëshme, para një viti iu vdiq edhe i ati.

  “Para një viti vdiq i ati. Një familje me shumë probleme. Është një traumë një dhimbje shumë e madhe për atë nënë. Edhe shtëpinë bashkia ia bëri sepse nuk kishin mundësi ekonomike, ishin nëntë fëmijë”, u shpreh ajo.

  Djali kishte 12 orë i zhdukur përpara se të lajmërohej policia pasditen e djeshme, por pavarësisht kërkimeve të shumta akoma nuk është gjetur asgjë.

  “Kishte 12 orë që kishte humbur dhe sapo është lajmëruar policia ka ardhur direkt. Asgjë nuk janë gjetur. I njëjti fat si është mbytur fëmija tjetër. Nuk di është një dhimbje shumë e madhe”, shtoi më tej banorja.

  Departamenti i Informacionit, më i madhi, më kryesori në Top Channel, i cili shënoi fillimin e televizionit me edicionin e lajmeve në 20 dhjetor 2001. Përmes informacioneve të shpejta, të sakta dhe të thelluara, reportazheve dhe rubrikave të tjera informative, Top Channel është kthyer në burimin kryesor dhe me prestigjioz të informimit të të gjithëve në Shqipëri, në hapësirën mbarëshqiptare dhe kudo tjetër në botë ku shqiptarët jetojnë. Top Channel është i pranishëm me kamerat dhe gazetarët e tij në të gjitha ngjarjet më të rëndësishme të vendit dhe në botë, me edicionet e tij informative.

  Për më shumë vizitoni:

  Subscribe to “Top Channel” on YouTube Channel for NEWS and TV
  Shows HERE:
  For more content from click HERE: www.top-channel.tv
  Like Top Channel on Facebook HERE:
  Follow Top Channel on Instagram HERE:
  Follow Top Channel on Twitter HERE:
  #Fier#LumiSeman#TopChannelNews

[/ tie_list]

Zhdukja e 14-vjeçarit në lumin Seman po nxjerr në pah shumë ngjarje tragjike që kanë prekur familjen Saka në Fier.

Një banore e zonës ka treguar se para 12 vitesh një djalë tjetër që ishte vetëm në klasë të parë është mbytur në të njëjtën mënyrë.

“Dje humbi një djalë 14 vjeç, hidhej në klasën e nëntë së bashku me vajzën time. Është lajmëruar policia, por se kanë gjetur akoma. Ky është fëmija i dytë I familjes që është mbytur, para 12 vitesh u mbyt fëmija tjetër, klasën e parë”, tha banorja.

Gjithashtu drama e familjes nuk përfundon pasi përveç vështirësive të mëdha ekonomike dhe tragjedive të njëpasnjëshme, para një viti iu vdiq edhe i ati.

“Para një viti vdiq i ati. Një familje me shumë probleme. Është një traumë një dhimbje shumë e madhe për atë nënë. Edhe shtëpinë bashkia ia bëri sepse nuk kishin mundësi ekonomike, ishin nëntë fëmijë”, u shpreh ajo.

Djali kishte 12 orë i zhdukur përpara se të lajmërohej policia pasditen e djeshme, por pavarësisht kërkimeve të shumta akoma nuk është gjetur asgjë.

“Kishte 12 orë që kishte humbur dhe sapo është lajmëruar policia ka ardhur direkt. Asgjë nuk janë gjetur. I njëjti fat si është mbytur fëmija tjetër. Nuk di është një dhimbje shumë e madhe”, shtoi më tej banorja.

Departamenti i Informacionit, më i madhi, më kryesori në Top Channel, i cili shënoi fillimin e televizionit me edicionin e lajmeve në 20 dhjetor 2001. Përmes informacioneve të shpejta, të sakta dhe të thelluara, reportazheve dhe rubrikave të tjera informative, Top Channel është kthyer në burimin kryesor dhe me prestigjioz të informimit të të gjithëve në Shqipëri, në hapësirën mbarëshqiptare dhe kudo tjetër në botë ku shqiptarët jetojnë. Top Channel është i pranishëm me kamerat dhe gazetarët e tij në të gjitha ngjarjet më të rëndësishme të vendit dhe në botë, me edicionet e tij informative.

Për më shumë vizitoni:

Subscribe to “Top Channel” on YouTube Channel for NEWS and TV
Shows HERE:
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE:
Follow Top Channel on Instagram HERE:
Follow Top Channel on Twitter HERE:
#Fier#LumiSeman#TopChannelNews

Zhdukja e 14-vjeçarit në lumin Seman po nxjerr në pah shumë ngjarje tragjike që kanë prekur familjen Saka në Fier.

Një banore e zonës ka treguar se para 12 vitesh një djalë tjetër që ishte vetëm në klasë të parë është mbytur në të njëjtën mënyrë.

“Dje humbi një djalë 14 vjeç, hidhej në klasën e nëntë së bashku me vajzën time. Është lajmëruar policia, por se kanë gjetur akoma. Ky është fëmija i dytë I familjes që është mbytur, para 12 vitesh u mbyt fëmija tjetër, klasën e parë”, tha banorja.

Gjithashtu drama e familjes nuk përfundon pasi përveç vështirësive të mëdha ekonomike dhe tragjedive të njëpasnjëshme, para një viti iu vdiq edhe i ati.

“Para një viti vdiq i ati. Një familje me shumë probleme. Është një traumë një dhimbje shumë e madhe për atë nënë. Edhe shtëpinë bashkia ia bëri sepse nuk kishin mundësi ekonomike, ishin nëntë fëmijë”, u shpreh ajo.

Djali kishte 12 orë i zhdukur përpara se të lajmërohej policia pasditen e djeshme, por pavarësisht kërkimeve të shumta akoma nuk është gjetur asgjë.

“Kishte 12 orë që kishte humbur dhe sapo është lajmëruar policia ka ardhur direkt. Asgjë nuk janë gjetur. I njëjti fat si është mbytur fëmija tjetër. Nuk di është një dhimbje shumë e madhe”, shtoi më tej banorja.

Departamenti i Informacionit, më i madhi, më kryesori në Top Channel, i cili shënoi fillimin e televizionit me edicionin e lajmeve në 20 dhjetor 2001. Përmes informacioneve të shpejta, të sakta dhe të thelluara, reportazheve dhe rubrikave të tjera informative, Top Channel është kthyer në burimin kryesor dhe me prestigjioz të informimit të të gjithëve në Shqipëri, në hapësirën mbarëshqiptare dhe kudo tjetër në botë ku shqiptarët jetojnë. Top Channel është i pranishëm me kamerat dhe gazetarët e tij në të gjitha ngjarjet më të rëndësishme të vendit dhe në botë, me edicionet e tij informative.

Për më shumë vizitoni:

Subscribe to “Top Channel” on YouTube Channel for NEWS and TV
Shows HERE:
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE:
Follow Top Channel on Instagram HERE:
Follow Top Channel on Twitter HERE:
#Fier#LumiSeman#TopChannelNews

Zhdukja e 14-vjeçarit në lumin Seman po nxjerr në pah shumë ngjarje tragjike që kanë prekur familjen Saka në Fier.

Një banore e zonës ka treguar se para 12 vitesh një djalë tjetër që ishte vetëm në klasë të parë është mbytur në të njëjtën mënyrë.

“Dje humbi një djalë 14 vjeç, hidhej në klasën e nëntë së bashku me vajzën time. Është lajmëruar policia, por se kanë gjetur akoma. Ky është fëmija i dytë I familjes që është mbytur, para 12 vitesh u mbyt fëmija tjetër, klasën e parë”, tha banorja.

Gjithashtu drama e familjes nuk përfundon pasi përveç vështirësive të mëdha ekonomike dhe tragjedive të njëpasnjëshme, para një viti iu vdiq edhe i ati.

“Para një viti vdiq i ati. Një familje me shumë probleme. Është një traumë një dhimbje shumë e madhe për atë nënë. Edhe shtëpinë bashkia ia bëri sepse nuk kishin mundësi ekonomike, ishin nëntë fëmijë”, u shpreh ajo.

Djali kishte 12 orë i zhdukur përpara se të lajmërohej policia pasditen e djeshme, por pavarësisht kërkimeve të shumta akoma nuk është gjetur asgjë.

“Kishte 12 orë që kishte humbur dhe sapo është lajmëruar policia ka ardhur direkt. Asgjë nuk janë gjetur. I njëjti fat si është mbytur fëmija tjetër. Nuk di është një dhimbje shumë e madhe”, shtoi më tej banorja.

Departamenti i Informacionit, më i madhi, më kryesori në Top Channel, i cili shënoi fillimin e televizionit me edicionin e lajmeve në 20 dhjetor 2001. Përmes informacioneve të shpejta, të sakta dhe të thelluara, reportazheve dhe rubrikave të tjera informative, Top Channel është kthyer në burimin kryesor dhe me prestigjioz të informimit të të gjithëve në Shqipëri, në hapësirën mbarëshqiptare dhe kudo tjetër në botë ku shqiptarët jetojnë. Top Channel është i pranishëm me kamerat dhe gazetarët e tij në të gjitha ngjarjet më të rëndësishme të vendit dhe në botë, me edicionet e tij informative.

Për më shumë vizitoni:

Subscribe to “Top Channel” on YouTube Channel for NEWS and TV
Shows HERE:
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE:
Follow Top Channel on Instagram HERE:
Follow Top Channel on Twitter HERE:
#Fier#LumiSeman#TopChannelNews

Đánh Giá post

Related Posts

2 Comments

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.